Introductie nieuw wijkraadslid

  • Berichtcategorie:Nieuws / Wijkraad
  • Leestijd:2 minuten gelezen
Hallo Allemaal,
Gisteren avond hebben wij eindelijk weer een fysieke vergadering kunnen houden. Wij willen jullie bedanken voor jullie komst, ook de mensen online! En bedankt voor jullie inbreng voor verbeterpunten, en jullie betrokkenheid. Wij gaan ons best doen om alles op te pakken.
Als u zelf interesse heeft om aan te sluiten in de wijkraad Rozenprieel, heel graag! Wij zoeken mensen voor allerlei onderwerpen. Stuur dan een mail naar info@wijkraadrozenprieel.nl en geef daarbij aan waar u zich zelf voor in wil zetten!
Verder willen wij u melden dat er één nieuw wijkraadslid is geïntroduceerd, hier onder zijn voorstel moment.
Voorstel moment: Jan Warmerdam
Even een kennismaking, mijn naam is Jan Warmerdam en woon al zo een 26 jaar in de Roos.
Eerste bezigheden in mijn omgeving was als omwonende het volgen van Europan met de nodige vergaderingen en verstrekken van adviezen. Dat was een positieve ervaring met een samenspel met de bouwer, de Gemeente en andere omwonenden. Hierna ben ik lid geworden van de NCPN en werd er een plaatselijke afdeling opgericht met de naam Communisten Haarlem IJmond waar ik bestuurslid van ben.
Om mij nog beter in te zetten voor mijn eigen omgeving kwam het plan om lid te worden van de Wijkraad.
Daar ik na meer dan dertig jaar gewerkt te hebben bij de KLM Engineering and Maintenance er eerder mee kon stoppen verkreeg ik meer tijd om nieuwe doelstellingen te zoeken. Zodoende wil ik mij inzetten voor de Roos om het een sociale buurt te maken die zoveel als mogelijk zelf redzaam is met betrokken bewoners die voor lang niet alles de Gemeente nodig hebben.
Ik ben 65 jaar en hobby’s zijn motorrijden, stripboeken en het lezen van geschiedenis.
Het oude lijf hou ik in een sportschool zo bewegelijk mogelijk, ben getrouwd met Marjolein en heb twee kinderen die echter in Friesland wonen.
Als er meer verteld moet worden dan maar in een goed gesprek, dat gaat mij beter af als het digitale avontuur……
Jan Warmerdam