Je bekijkt nu “Het eigenwijze hondje van mijn zoon.”

“Het eigenwijze hondje van mijn zoon.”

  • Berichtcategorie:Hondenportret / Rubrieken
  • Leestijd:1 minuten gelezen

Carla: ‘’Kira is het eigenwijze hondje van mijn zoon maar overdag altijd bij ons. Mijn zoon heeft Kira gekregen toen hij nog een relatie had met een vrouw die vrij veel thuis was en dus ook tijd had om hem uit te laten. Nu is die relatie over en inmiddels heeft mijn zoon ook een gezin. Hij en zijn vrouw werken allebei en hebben overdag te weinig tijd voor Kira. Mijn zoon wilde altijd al een hond, ik heb ook altijd dieren gehad. Ik heb Kira een beetje verpest, denk ik. Van mij krijgt hij altijd een koekje na het uitlaten. Als je er niet aan denkt, gaat hij net zo lang om je heen draaien tot hij een koekje krijgt.”
“Dat eigenwijze karakter hoort bij Huskey’s. Kira is heel lief voor de kindjes van mijn zoon
Ook al moet ik veel regelen en is het een grote verantwoordelijkheid; ik kan niet meer zonder hem. Als ik rugklachten heb merkt Kira dat en is dan extra aanhankelijk. Hij heeft het meteen door.”