DINSDAG 12 JULI BIJEENKOMST (UPDATE) VAN 16.00 – 18.00 TULP: Beste bewoner en/of professional, vrijdag 20 mei jl. heeft er  een bijeenkomst plaatsgevonden met bewoners en betrokken professionals uit het Rozenprieel.

Bij deze bijeenkomst stond de volgende vraag centraal:
Wat is ervoor nodig dat het goed gaat met het nieuw ingerichte Voortingplantsoen en iedereen zich er veilig en welkom kan voelen?
Het was een mooie en inspirerende bijeenkomst. Tijdens de bijeenkomst zijn er plannen gemaakt en werkgroepen gevormd met bewoners en professionals die op de betreffende dag aanwezig waren.
Graag zouden wij deze plannen willen delen met andere bewoners en professionals die niet aanwezig konden zijn op 20 mei, zodat meerdere bewoners en professionals geïnformeerd zijn en kunnen aansluiten bij de plannen en werkgroepen.
Graag nodigen wij u uit voor een Update bijeenkomst gedragen plan Voortingplantsoen
dinsdagmiddag 12 juli van 16.00 – 18.00 uur de Tulp.

DOEL VAN DE BIJEENKOMT: delen van de voortgang van de gemaakte afspraken. Wat gaat er goed, wat nog niet, wat is er nog nodig etc. Iedereen is welkom ook om andere mensen uit te nodigen. Samen kunnen we meer! Warme groet🙂🌷medewerkers Tulpteam