Het is zo ver: de aannemer start eind februari met de uitvoering van het Voortingplantsoen. Wethouder Floor Roduner is vrijdag 25 februari aanwezig op het Voortingplantsoen om dit met u te vieren. Ook kunt u kennismaken met de aannemer Oosterhof Holman en de mensen die u tijdens de uitvoering vaker op het plein zal tegenkomen. U bent van harte welkom tussen 15.00 en 17.00 uur om bij deze kennismaking aanwezig te zijn. Neem gezellig uw buurman of buurvrouw mee.

De werkzaamheden starten op maandag 28 februari en duren tot ongeveer vrijdag 22 april. De aannemer zal tijdens de uitvoeringsperiode zijn spullen met camera’s bewaken. Deze camera’s zijn uiteraard niet op ramen en deuren gericht. Als de regels rond corona dit toelaten, willen we eind april ook met u vieren dat het plein klaar is. Hierover ontvangt u later bericht.
Heeft u nog vragen? Neem dan contact op  metSaskia Vermeulen, procesmanager gemeente Haarlem via 14 023 of mail naar projecten@haarlem.nl onder vermelding van ‘Voortingplantsoen’.
Kijk voor meer informatie op www.haarlem.nl/ voortingplantsoen, of bekijk dit YouTube-filmpje.

Laten we er met z’n allen een gezellig feestje van maken!