Hoiiii,

Ik ben Lieke en ik ben 18 jaar oud. Sinds kort versterk ik het springlevend team in het rozenprieel! In verloop van tijd ga ik de wijk steeds beter leren kennen en hier kijk ik dan ook erg naar uit. Ik sta bekend om het nemen van initiatief en in combinatie met mijn positiviteit hoop ik in de kortste keren dit voor de projecten in de buurt in te kunnen zetten!

Ik studeer Toegepaste Psychologie op de HvA en ik zit in mijn eerste jaar. Door mijn maatschappelijke opleiding spraken de projecten van het rozenprieel mij erg aan en hoop ik met mijn socialiteit, verantwoordelijkheid en enthousiasme een steentje te kunnen bijdragen aan de projecten van het rozenprieel! Ik vind het belangrijk dat Haarlem een groene, sociale en fijne buurt is en ik kijk er naar uit om in verloop van tijd hierbij mij van mijn beste kant te laten zien. Verder zou ik nog een hoop kunnen vertellen, maar dat lijkt mij leuk om dat persoonlijk te doen!

Groetjes,

Lieke Boellaard