Hi!

Ik ben Nika, 22 jaar en sinds afgelopen maand ben ik een nieuw lid van het Springlevend team in het Rozenprieel. Samen met Bibi maak ik deel uit van het Groen & Schoon-team. Ik vind het belangrijk om als wijk bij te dragen aan het verduurzamen van Haarlem. Ik kijk er dan ook naar uit om de wijk beter te leren kennen en de wijk nog groener en schoner te maken. Met mijn enthousiasme, pro-actieve houding en creativiteit lever ik de bijdrage in het team om nieuwe projecten te starten en de wijk te enthousiasmeren om hieraan mee te doen.

Ik studeer Human Resource Management en ik werk als manager bij Barista Cafe in Haarlem, daarnaast heb ik een bedrijfje in het maken van servies (stonecloud.bynika). Ik houd van ondernemen, organiseren en creatief bezig zijn, het lijkt mij dan een uitdaging om deze eigenschappen te kunnen implementeren in de projecten. Ik word het meest blij als ik mij kan inzetten voor de maatschappij en hier ook een actieve bijdrage aan kan leveren. Door een actief lid te zijn van het springlevend team wil ik mijn steentje hieraan bijdragen. Ik woon op de hoek van de Van Marumstraat/Klaverstraat, kom gerust langs om kennis te maken en/of met ideeën en vragen over het project!