Beste Rozenprieëlers, 

Ruim anderhalf jaar heb ik mij met veel plezier in het Rozenprieel ingezet als studentcoördinator bij Springlevend Rozenprieel, maar omdat ik dit studiejaar ga afstuderen draag ik het stokje over aan de nieuwe meiden: Bibi, Nika en Liv! Zij gaan ervoor zorgen dat er het komend jaar mooie projecten worden opgezet en overgedragen om het Rozenprieel groener, schoner, meer verbonden en participerend te maken. 

Het Rozenprieel heeft van alles en voor iedereen wat, is uniek, kenmerkend en klaar voor positieve veranderingen. Ik ben ruim anderhalf jaar geleden in een fijne wijk terecht gekomen en geloof zeker dat Springlevend Rozenprieel het komend jaar nog veel moois kan neerzetten voor en door de wijk. Ik ga de leuke samenwerkingen, evenementen en goede contacten niet vergeten en neem deze ervaring mee in mijn ontwikkeling als professional. Bedankt dus aan iedereen die mij een welkom gevoel heeft gegeven en ervoor heeft gezorgd dat wij ons als team hier optimaal konden inzetten voor de wijk!

Weet daarom ook nog steeds met al je ideeën en initiatieven de meiden van Springlevend Rozenprieel te bereiken, zij helpen je graag op weg naar een mooie uitkomst! Je kan ze bereiken via de Facebookpagina, Instagram of door een mailtje te sturen naar: sw.rozenprieel@gmail.com

Veel plezier en succes in het Rozenprieel en vast tot ziens,

Ezra 

(Foto genomen tijdens groendag in de Kamper- en Linschotenstraat (v.l.n.r. Lynn, Ezra en Laura)