Beste buurtbewoner van het Rozenprieel,

Via deze weg stel ik mijzelf graag aan u voor. Ik ben Bibi van der Wal en ben 20 jaar oud. Sinds kort ben ik begonnen als nieuw lid van het studententeam in het Rozenprieel. Ik studeer Communicatie en ga beginnen aan mijn derde jaar. Voorheen ben ik veel actief geweest binnen commissies en besturen binnen mijn studie. Omdat ik mijzelf graag op maatschappelijk vlak wil ontplooien vind ik dit project een leuke uitdaging!

Ik ben enthousiast, empathisch en ondernemend. Ik hoop dat ik met deze kwaliteiten een positieve bijdrage kan leveren aan de buurt.

Ik heb heel erg veel zin om actief te worden in de buurt en u als buurtbewoner te gaan ontmoeten. Ik ga vooral bezig zijn met het groen en schoonhouden van de buurt. Mijn huis staat dan ook vol met planten, als u er langsloopt herkent u het waarschijnlijk zo. Ik hoop snel kennis met u te mogen maken.