Beste buurtbewoner van het Rozenprieel,

Graag wil ik mijzelf aan u voorstellen. Mijn naam is Lynn Admiraal, ik ben 22 jaar en ik ben deze maand gestart als nieuw lid binnen het studententeam. Momenteel zit ik in mijn tweede studiejaar van de opleiding Social Work. Mijn psychologiedocent wees mij op de vacature voor studentcoƶrdinator in het Rozenprieel in Haarlem. Na het lezen van de vacature dacht ik direct: deze kans ga ik niet laten liggen! Ik ben een vrolijk en energiek persoon. Als ik ergens enthousiast over ben, ben ik bereid om mij hier voor de volle honderd procent voor in te zetten. Ik kijk er ontzettend naar uit om aan de slag te gaan met initiatieven die de leefbaarheid van de buurt vergroten. Ik zal mij voornamelijk bezig gaan houden met projecten binnen het thema Groen & Schoon. Ik heb een fel paars met groene fiets, dus als u die in de buurt spot, dan weet u dat ik het ben. Hopelijk maken we snel kennis met elkaar!